NaslovnicaVijestiFabinho objasnio zašto još nije odigrao nijednu službenu utakmicu za Liverpool!

Fabinho objasnio zašto još nije odigrao nijednu službenu utakmicu za Liverpool!

Vezni igrač Liverpoola Fabinho početkom ovog ljeta je stigao u Liverpool iz Monaca u transferu vrijednom 45 miliona eura, ali navijače brine činjenica da on još uvijek nije upisao svoj debi na službenoj utakmic.

Fabinho nije debitovao za Liverpool

Tim Jurgena Kloppa je u novoj sezoni odigrao tri utakmice u Premier ligi, te upisao tri pobjede, protiv West Ham Uniteda rezultatom 4-0 u prvom kolu, zatim protiv Crystal Palacea u drugom kolu, kada je rezultat glasio 2-0, te protiv Brightona u subotu, kada su slavili 1-0.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Ipak, Brazilac je otkrio što on misli o svemu, odnosno zbog čega mu Klopp još uvijek nije dao priliku. Naime, rekao je: “Svjestan sam kako je ovdje drugačiji stil igre nego u Monacu. Tamo su bila dva veznjaka u veznom redu, dok su ovdje obično tri. Znao sam da će biti drugačije i osjećam kako se prilagođavam dobro. U ovakvim trenucima tražite pomoć od strane igrača oko vas, smatram da su moji nastupi u predsezoni bili jako dobri. Monaco je imao tranziciju u igri sličnu kao što ima Liverpool. Mislim da se ova dva tima mogu porediti na ovaj način, oba imaju brzu tranziciju, sa dosta brzih igrača u vrhu napada. Nadam se da ću postati važan ovdje kao što sam bio u Monacu.”

Zatim je dodao: “Kad sam dolazio u Liverpool, znao sam da me očekuje velika konkurencija u veznom redu, i mislim da je to jako dobro za tim. Ukoliko se nešto dogodi jednom od nas, tu je odgovarajuća zamjena. Tokom predsezone sam igrao pored raznih igrača i uklopio sam se jako dobro, tako da je to odlična stvar za cijeli tim.”

24-godišnjak je prošle sezone u dresu kluba iz Kneževine odigrao ukupno 46 utakmica u svim takmičenjima, na kojima je postigao osam golova i podijelio pet asistencija. Također je skupio i četiri nastupa za reprezentaciju Brazila, ali nije dobio poziv na Svjetsko prvenstvo, koje se održalo u Rusiji ranije ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!