NaslovnicaVijestiFabinho otkrio što mu je Firmino rekao kako bi ga nagovorio na...

Fabinho otkrio što mu je Firmino rekao kako bi ga nagovorio na dolazak u Liverpool

Novi igrač Liverpoola Fabinho otkrio je kako je dugo razgovarao sa svojim sunarodnjakom Robertom Firminom prije nego što se odlučio za dolazak na Anfield.

Firmino nagovorio Fabinha na dolazak

Brazilski veznjak, koji je jučer stigao u klub iz Monaca za cifru od oko 50 miliona eura, nakon potpisa ugovora otkrio je kako je veliku ulogu u njegovom donošenju odluke imao Firmino, koji iza sebe ima vrhunsku sezonu u dresu ‘Redsa’.

U intervjuu za službenu klupsku stranicu, on je rekao: “Pratim Liverpool nekoliko godina, posebno otkako je stigao Firmino. Nakon što je stigao u klub, dosta je napredovao i imao uspjeha. Nadam se da će se isto dogoditi i meni. Razgovarali smo malo duže o infrastrukturi kluba, o gradu, kao i trenerskom timu i njihovom načinu rada. Preko Firmina sam saznao puno toga o Liverpoolu. U nekoliko navrata smo bili zajedno u reprezentaciji Brazila. Znam da je fantastična osoba, dolazi iz ugledne obitelji. Dobro je imati nekog poput njega tko govori istim jezikom, s obzirom da dolazim u novu državu, novi grad. Ovo će mi znatno olakšati prilagodbu.”

Firminu i Fabinhu bi se ovog ljeta mogao pridružiti još jedan suigrač iz reprezentacije, ukoliko trener Jurgen Klopp odluči dovesti novog golmana. Naime, već nekoliko mjeseci sa prelaskom u Liverpool se povezuje Alisson Becker, koji je protekle sezone pokazao kako je jedan od najboljih golmana na svijetu u ovom trenutku.

Ipak, sportski direktor ‘rimske vučice’ Monchi priznao je kako još uvijek nisu dobili ponudu za svog ‘dragulja’, ali i da nemaju namjeru pustiti ga da ode: “Kako bi igrač otišao, moraju postojati tri elementa, ponuda, naše odobrenje i odobrenje igrača. Za sada nemamo ništa od toga. Voljeli bismo ga zadržati, transfer špekulacije su normalne u ovo vrijeme.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!