NaslovnicaVijestiFabregas na izlaznim vratima Stamford Bridgea: Conte već pronašao i poslao ponudu...

Fabregas na izlaznim vratima Stamford Bridgea: Conte već pronašao i poslao ponudu od 71 milijun funti za njegovu zamjenu

Chelsea je možda marširao ka naslovu Premier lige prošle sezone pod vodstvom Antonio Contea, no sezona 2017/18 je izazvala nekoliko problema za Talijana i njegov tim.

Fabregas na izlaznim vratima

Kao rezultat toga, bivši menadžer Juventusa i Italije želi pojačati svoju momčad nakon što je u ljeto doveo Antonio Rudigera, Tiemoue Bakayoka, Davide Zappacostu, Danny Drinkwater i Alvaro Moratu, koji su došli na Stamford Bridge za kombiniranu naknadu od 200 milijuna funti.

I na vrhu Conteovog popisa za kupnju nalazi se vezni igrač Atletico Madrida Saul Niguez.

Španjolske novine Don Balon izvještavaju o tome da su Plavci pripremili 71 milijun funti za španjolskog internacionalca, iako je Atletico inzistirao da Saul nije na prodaju.

Niguez je tijekom ljeta obnovio svoj ugovor sa Atletico Madridom, gdje su mu umetnuli otpusnu klauzulu od 134 milijuna funti, kako bi otjerali potencijalne kupce, ali ni to nije zaustavilo prvake Premier lige da preduzmu prve korake.

[su_bonus]

22-godišnjak je u Atleticu cijelu svoju karijeru, gdje je odigrao 158 utakmica i postigao 23 gola u tom procesu, iako je propustio trijumf u La Ligi 2014. godine, jer je bio na pozajmici u Rayo Vallecanu.

Saul je nedavno tvrdio kako je sretan u glavnom gradu Španjolske, ali sa Atleticom koji se muči sa formom ove sezone, mladi Španjolac bi mogao promijeniti svoje mišljenje dok sezona odmiče.

[su_premierleague]

Naravno, ako je Saul zainteresiran za život na Stamford Bridgeu, uvijek bi mogao pitati Diega Costu, koji se vratio u Atletico nakon trogodišnjeg boravka u Chelseaju. Iako mislimo da Costa neće imati mnogo pozitivnih stvari o Antonio Conteu, s obzirom na način na koji je napadač Španjolske napustio prvake Premier lige ovog ljeta.

Imajući u vidu da Conte već ima N’Golo Kantea, Cesc Fabregasa, Tiemoue Bakayokoa i Danny Drinkwatera, koji mu stoje na raspolaganju u veznom redu, ponuda za Nigueza je pomalo zbunjujuća, unatoč njegovim kvalitetama. No, mislim da će Fabregas uskoro biti na izlaznim vratima Stamford Bridgea i da je to glavni razlog zbog kojeg se Conte odlučio poslati ponudu za 22-godišnjaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!