NaslovnicaVijestiFabregas nahvalio Harryja Kanea pa izjavom ponizio Tottenham!

Fabregas nahvalio Harryja Kanea pa izjavom ponizio Tottenham!

Bivši igrač Arsenala i sadašnji igrač Chelseaja nahvalio je glavnu zvijezdu Tottenham Hotspura, Harryja Kanea, ali je u istoj rečenici ponizio njegov sadašnji klub.

fabregas

Cesc Fabregas igrao je za Arsenal osam godina i u njemu je ostalo ‘rivalstvo’ prema Tottenhamu što je vidljivo po njegovoj izjavi koja jasno govori o tome kako Fabregas ne gaji simpatije prema gradskom rivalu Arsenala i Chelseaja.

[su_bet365_koeficijenti]

“Harry Kane je vjerojatno najbolji napadač Premier lige. Mislim da je Harry sada spreman da pređe u neki veliki klub.” 

Engleska zvijezda iz sezone u sezonu dokazuje kako je on world-class napadač, to dokazuje i njegove brojke:

U sezoni 2017/18 postigao je 41 gol od toga 30 u Premier ligi. U sezoni prije zabio je 29 golova u Premier ligi, u sezoni 2015/16 zabio je 25 golova u Premier ligi, a godinu prije zabio je 21 gol. Dakle, ovo mu je četvrta uzastopna sezona kako je zabio preko 20 golova u Premier ligi.

[su_bet365_100bonus]

Stoga ne čudi kako ga ugledni nogometni portal transfermarkt stavlja među najbolje i najskuplje nogometaše svijeta čija je tržišna vrijednost 150 milijuna eura. To je čak 50 milijuna više od tržišne vrijednosti Cristiana Ronalda.

Harry je glavna zvijezda Engleske, to dokazuje i na ovom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, no nigdje se ne spominje potencijalni odlazak u klubove iz Premier lige – jedini klub koji se spominje za dovođenje Kanea je Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!