NaslovnicaVijestiFabregas odlazi iz Chelseaja?

Fabregas odlazi iz Chelseaja?

Nogometaš Chelseaja Cesc Fabregas mogao bi se vratiti u Španjolsku i potpiše ugovor s madridskim Realom, ljutim rivalom Barcelone u kojoj je prošao omladinsku školu. Engleski i španjolski mediji pišu da će Real za Fabregasa platiti 45 milijuna eura.

Fabregas

Katalonski list Sport navodi da je transfer vrlo blizu, što potvrđuje i činjenica da je španjolski reprezentativac presjedio na klupi utakmicu protiv West Hama (2: 1) u Premijer ligi.

Na cijelom poslu inzistiraju Fabregas zastupnici pošto su oni prvi kontaktirali predsjednika Reala Florentina Pereza, kojem se svidjela ideja.

Fabregas je već jednom iznevjerio navijače kluba u kojem je ostavio veliki trag, pošto je kao kapetan londonskog Arsenala, preko Barcelone, došao u redove gradskog rivala Chelseaja.

Dolazak Fabregasa u Madrid znači i siguran odlazak Jamesa Rodrigueza, što bi najvjerojatnije trebala iskoristiti veoma zainteresirani PSG.

Engleski i španjolski mediji pišu da će Real za Fabregasa platiti 45 milijuna eura.

Kladionica bet365 vidi momčad Antonia Contea kao trećeg favorita za osvajanje Premier lige, sa koeficijentom 6.00.

1111

 

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!