NaslovnicaVijestiFabrizio Romano: Chelsea pronašao novog trenera

Fabrizio Romano: Chelsea pronašao novog trenera

Chelsea je u trenutnom lošem stanju u Premier ligi. Momčad nije uspjela pobijediti u šest uzastopnih utakmica u svim natjecanjima, čime je trenutno na 11. mjestu. Frank Lampard, koji je privremeni trener, nije uspio pronaći rješenje za ovaj problem, a klub se nada da će dovođenjem novog trenera za novu sezonu, poput Mauricia Pochettina, poboljšati svoj trenutni položaj.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Argentinac je dobro upoznat s Premier ligom, s obzirom da je uspješno vodio klubove poput Southamptona (2013. – 2014.) i Tottenhama (2014. – 2019.). Prema Fabriziju Romanu, ovaj tjedan bi se trebao završiti pregovori oko dovođenja novog trenera za Chelsea, a Argentinac je trenutno prvi favorit uprave kluba.

Vincent Kompany, koji je nedavno s Burnleyjem osigurao promociju iz Championshipa u Premiership, također je jedan od kandidata za novog trenera Chelseaja. Međutim, Fabrizio Romano izvješćuje da se Luis Enrique i Julian Nagelsmann neće natjecati za ovu poziciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!