NaslovnicaVijestiFabrizio Romano: Manchester United je već postigao dogovor za svoj prvi transfer...

Fabrizio Romano: Manchester United je već postigao dogovor za svoj prvi transfer ovog ljeta!

Manchester United je postigao dogovor sa Borussijom Dortmund za Jadona Sanchoa. Nije tajna da su Crveni đavoli više nego zainteresiran za dovođenje engleskog internacionalca na Old Trafford ovog ljeta, a transfer sada izgleda kao gotova stvar.

Manchester United je već
Soccer Football – Champions League Round of 16 First Leg – Manchester United v Paris St Germain – Old Trafford, Manchester, Britain – February 12, 2019 Manchester United interim manager Ole Gunnar Solskjaer before the match Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Mediji su iz tjedna u tjedan govorili kako se transfer hoće ili neće dogoditi, ali sinoć je Fabrizio Romano potvrdio da je Manchester United u potpunosti dogovorio osobne uvjete sa Jadonom Sanchom i njegovim agentom, sada ostaje samo da se klubovi dogovore oko naknade.

Dortmund je negirao da Sancho napušta klub ovog ljeta i tvrdio je da su potajno produžili njegov ugovor do 2023. godine.

No, čini se da je, u podcastu u utorak navečer, Fabrizio Romano sugerirao da će se transfer dogoditi, otkrića koja su zasigurno oraspoložila navijače Manchester Uniteda na društvenim mrežama.

Ova transfer saga će trajati još nekoliko tjedana, ali s tim da je Sancho osobno sve dogovorio sa Unitedom, samo još klubovi trebaju da postignu dogovor o finansiranju ovog transfera.

Manchester United će igrati protiv Seville u polufinalu Europske lige, gdje će biti favoriti sa koeficijentom 2.45 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Sada je jasno da bi i sam Jadon Sancho trebao zatražiti službeni zahtjev za transfer od Dortmunda.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!