NaslovnicaVijestiFabrizio Romano: Newcastle pronašao novog trenera

Fabrizio Romano: Newcastle pronašao novog trenera

Newcastle je nakon preuzimanja od strane fonda za javna ulaganja Saudijske Arabije postao najbogatiji lub na svijetu. Odmah su krenuli u potragu za novim trenerom nakon što su dali otkaz Steveu Bruceu.

Fabrizio Romano

Prvi i glavni favorit je bio Villarrealov Unai Emery, koji je do sada uspješno vodio Villarreal. Međutim, čini se da će on ostati u Španjolskoj, a sada se Newcastle okrenuo prema Eddiju Howeu, navode engleski mediji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovu vijest je kasnije potvrdio i pouzdani novinar Fabrizio Romano na svojim društvenim mrežama.

43-godišnji Eddie Howe je trenutno nezaposlen, a u Engleskoj se proslavio vodeći Bournemouth. On je taj klub vodio od 2008. do 2011. godine, nakon čega je preuzeo Burnley u kojem je bio jednu sezonu. Nakon toga se vratio u Bournemouth i ostao u klubu do 2020. godine.

U svojoj karijeri Eddie Howe je vodio ukupno 545 utakmica, a u tom periodu je ostvario 203 pobjede i 114 remija. Sa Bournemouthom je 2015. godine osvojio Championship.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!