NaslovnicaVijestiFabrizio Romano otkrio detalje: Prvi kontakt već uspostavljen, poznato ime novog trenera...

Fabrizio Romano otkrio detalje: Prvi kontakt već uspostavljen, poznato ime novog trenera Chelseaja?

Julian Nagelsmann, njemački trener, smatra se prvim izborom za poziciju menadžera u Chelseaju. Prema informacijama Fabrizia Romana, prvi kontakt između Nagelsmanna i Chelseaja već je uspostavljen, što ukazuje na to da je on trenutno glavni favorit za tu poziciju.

Prošli tjedan Julian Nagelsmann iznenada je dobio otkaz kao trener Bayerna, a zamijenio ga je Thomas Tuchel, bivši trener Chelseaja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Umjesto njega, Chelsea je odabrao Grahama Pottera za trenera, no nakon neuspjeha i loših rezultata koji su ih doveli na razočaravajuću 11. poziciju na tabeli, čelnici kluba su prekinuli suradnju s Potterom nakon manje od sedam mjeseci i odlučili krenuti u novi projekt.

Fabrizio Romano piše da je 35-godišnji Julian Nagelsmann prvi favorit da sjedne na klupu kluba te da bi ovaj mladi stručnjak trebao dobiti odriješene ruke da okupi momčad u koju je u siječanjskom prijelaznom roku uloženo 400 milijuna eura.

Britanski mediji pišu kako Nagelsmann nije jedini kandidat za klupu Chelseaja, a spominju se i imena poput Mauricija Pochettina, Zinedinea Zidanea, Luisa Enriquea i Brendana Rodgersa.

Nagelsmann je na klupu Bayerna stigao iz Leipziga 2021. godine, a iako se očekivalo da će to biti dugoročni projekt momčadi iz Münchena, nakon samo jedne i pol sezone došlo je do raskida suradnje i sada će potražiti novi klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!