NaslovnicaVijestiFabrizio Romano otkrio koji će broj nositi Mbappe u Realu: Pokazao poštovanje...

Fabrizio Romano otkrio koji će broj nositi Mbappe u Realu: Pokazao poštovanje prema Modriću

Kylian Mbappe i službeno je postao igrač Real Madrida s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Francuski napadač stigao je kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa PSG-om.

Mbappe bi trebao nositi broj 9 na dresu madridskog kluba, koji je nosio Karim Benzema prije nego što je prošle godine otišao u saudijski Al Ittihad.

Fabrizio Romano, jedan od najpouzdanijih izvora nogometnih informacija, objavio je kako Mbappe i njegovi predstavnici nisu ni pitali Real mogu li uzeti broj 10 za iduću sezonu. Romano ističe da su Mbappe i Real iskazali poštovanje prema Luki Modriću koji ostaje u klubu još jednu sezonu.

Modrić već godinama nosi desetku, pa će Mbappe morati pričekati da se ona oslobodi Lukinim odlaskom. Romano podsjeća da je i Cristiano Ronaldo čekao da Raul ostavi dres s brojem 7. Mbappe ne može dobiti ni dres s brojem 7 jer on pripada jednom od najvažnijih igrača u momčadi trenera Carla Ancelottija, Viniciusu Junioru.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!