NaslovnicaVijestiFabrizio Romano otkrio nove detalje o transferu Gvardiola u Manchester City

Fabrizio Romano otkrio nove detalje o transferu Gvardiola u Manchester City

Transfer saga o Jošku Gvardiolu koji bi mogao preći u Manchester City polako postaje prava mala sapunica, a Fabrizio Romano donosi nove detalje. Kako navodi, Gvardiolov još uvijek aktuelni klub Red Bull Leipzig odbio je prvu ponudu Građana za sjajnog stopera.

Čelnici europskog prvaka ponudili su njemačkoj momčadi 75 milijuna eura, no Leipzig je tu ponudu glatko odbio uz obrazloženje da je 100 milijuna europskih novčanica minimalni iznos koji su spremni prihvatiti.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Očito, Pep Guardiola i predstavnici Cityja ne odustaju. Na Etihad svakako žele dovesti hrvatskog reprezentativnog stopera, zbog čega je pokrenut drugi krug pregovora. Oni će početi sljedeći tjedan, a hoće li u idućem razdoblju doći do dogovora, ostaje za vidjeti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!