NaslovnicaVijestiFabrizio Romano potvrdio: Messi dobio ponudu. Odluka je na njemu i njegovom...

Fabrizio Romano potvrdio: Messi dobio ponudu. Odluka je na njemu i njegovom ocu

Zvijezda PSG-a Lionel Messi još uvijek nije odlučio u kojem klubu će igrati sljedeće sezone. Barcelonini navijači ga zovu da se vrati u Barcu, dok se i u svlačionici cijeli stručni stože i igrači slažu sa njima, međutim, PSG-ovi navijači mu zvižde i ne žele ga u svom klubu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


No, Francuski prvaci su mu ipak ponudili novi ugovor, ali on nije garancija da će Argentinac ostati.

Pouzdani novinar i stručnjak za transfere Fabrizio Romano sada tvrdi da Messi prije donošenja odluke želi znati više detalja o klubu i momčadi za sljedeću sezonu. Argentinca zanima tko će voditi klub sljedeće sezone i kako će ona izgledati prije nego što potpiše novi ugovor, jer mu aktualni istječe na kraju sezone.

“PSG je već dao ponudu Messiju, a on čeka odluku na temelju projekta, trenera i nekih drugih ključnih detalja. Sada je sve na Messiju i njegovom ocu Jorgeu”, rekao je Romano.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!