NaslovnicaVijestiFabrizio Romano potvrdio transfer: Zvijezda Manchester Cityja je novi igrač saudijskog Al-Nassra

Fabrizio Romano potvrdio transfer: Zvijezda Manchester Cityja je novi igrač saudijskog Al-Nassra

Španjolski nogometaš koji trenutno igra za Manchester City, Aymeric Laporte, postat će novi igrač saudijske momčadi Al-Nassra, a dogovor između dva kluba je već postignut.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema navodima stručnjaka za transfere u nogometu, Fabrizia Romana, ovaj imućni klub će platiti Manchester Cityju odštetu od 30 milijuna eura, dok će Laporte, nedavno izostavljen iz osnovnih planova Pepa Guardiole, sklopiti ugovor vrijedan 20 milijuna eura godišnje.

Dodaje se kako će ovaj nogometaš sklopiti trogodišnji ugovor koji će trajati do ljeta 2026. godine, i bez sumnje, predstavljat će značajno pojačanje za momčad u kojoj nastupa Cristiano Ronaldo.

Uskoro se očekuje da će Al-Nassr predstaviti još jedno značajno pojačanje, a radi se o igraču Porta Otaviju.

Također treba dodati da je i Arsenal posljednjih dana pokušao dovesti Laportea u svoje redove, ali da čelnici Manchester Cityja ovog igrača nisu željeli prodati u London ni pod koju cijenu, znajući da se njihove prošlogodišnje odluke o prodaji Gabriela Jesusa i Zinchenka nisu pokazale najboljima.

U konačnici, i Laporte i City bit će zadovoljni transferom u Saudijsku Arabiju, a očekuje se da će Manchester City do kraja prijelaznog roka dovesti još jednog igrača u obrani, nakon što su nedavno potpisali ugovor s Joškom Gvardiolom iz Leipziga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!