NaslovnicaVijestiFabrizio Romano: PSG dovodi 19-godišnjeg braniča za 40 milijuna eura!

Fabrizio Romano: PSG dovodi 19-godišnjeg braniča za 40 milijuna eura!

19-godišnji nogometaš Sportinga Nuno Mendes trenutno igra na posudbi u PSG-u, a poznati novinar Fabrizio Romano tvrdi da će tamo ostati i nakon ove sezone.

Fabrizio Romano, jedan od najpouzdanijih novinara kada su u pitanju transferi, objavio je da PSG planira otkupiti ugovor Nune Mendesa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Portugalski nogometaš je u Francusku stigao iz Sportinga ovog ljeta na posudbu do kraja sezone za sedam milijuna eura, ugovor u kojem PSG ima opciju da otkupi igrača za 40 milijuna.

Kako Fabrizio Romano navodi, aktiviranje opcije otkupa je samo pitanje vremena.

Mendes koji igra na poziciji lijevog beka za reprezentaciju Portugala ima već 11 nastupa, a odigrao je 16 utakmica za PSG ove sezone.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!