NaslovnicaVijestiFANOVI BIJESNI: Zlatan Ibrahimović najavio povratak u Španjolsku, a onda učinio ovo!

FANOVI BIJESNI: Zlatan Ibrahimović najavio povratak u Španjolsku, a onda učinio ovo!

Nakon što je podigao cijelu nogometnu javnost na noge objavom kako se vraća u Španjolsku, bivši napadač Manchester Uniteda i Barcelone je konačno otkrio o čemu se radi, te da od njegovog povratka u La Ligu po svemu sudeći neće biti ništa.

Zlatan Ibrahimović se ne vraća u Španjolsku

Njegov ugovor sa američkim LA Galaxyjem ističe predstojećeg decembra, a on je prije nekoliko dana nagovijestio kako bi njegova sljedeća destinacija mogao biti klub iz Španjolske.

Naime, na svom službenom instagram profilu je objavio video u kojem je rekao: “Pozdrav Španjolska, pogodite što? Vraćam se.” Taj video se proširio društvenim mrežama, te su mnogi mediji počeli nagađati u koji klub iz La Lige on odlazi.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Međutim, na kraju se ispostavilo kako je to sve bio zapravo marketinški trik kako bi promovirao jednu kladionicu. On je ubrzo objavio i drugi video u kojem je objasnio na što je mislio u prvom videu. Naravno, njegovi fanovi su burno reagirali na sve ovo, a pojedini su se našalili komentarima poput ‘Zlatan Ibrahimović je prevario cijeli nogometni svijet’.

Samo desetak dana prije svega ovoga, Ibra je također dao zanimljiv intervju, u kojem je priznao kako bi se mogao vratiti u Italiju, gdje je ranije u svojoj karijeri igrao za Juventus, Inter i AC Milan. Tom prilikom je rekao: “Nedavno sam odgledao dokumentarac o Diegu Maradoni i svidio mi se. Vidjeti koliko je ljubavi cijeli grad imao prema njemu me tjera da se okušam u Napoli, bilo bi lijepo ponoviti ono što je Diego učinio tamo.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!