NaslovnicaVijestiFantastična izjava trenera Hrvatske Zlatka Dallića!

Fantastična izjava trenera Hrvatske Zlatka Dallića!

Hrvatska je u četvrtak savladala Grčku rezultatom 4-1, a trenera Hrvatske Dalić je svojom izjavom podigao samopouzdanje svojim igračima.

U četvrtak u Zagrebu Hrvatska je savladala reprezentaciju Grčke. Strijelci za Hrvatsku su bili Luka Modrić, Kalinić, Perišić i Kramarić, a jedini gol za Grčku je postigao Sokratis u 40. minuti utakmice.

trenera Hrvatske

Selektor Hrvatske je izjavio da se u Grčkoj neće braniti, jer on nema igrače za takvo nešto, jer su njegovi igrači borbeni.

“U nogometu ne treba postojati euforija, jer vas ona odvede u pogrešnom pravcu. Moramo biti samo mirni i skoncentrisani. Igrači su svjesni zbog čega su došli. Utakmicu ćemo početi kao da smo ko kuće odigrali 0-0”, rekao je selektor Hrvatske pa nastavio:

[su_live_koeficijenti_v2]

“Najteži je drugi dan nakon utakmice, ali ipak nemamo izbora. Mislim da ćemo odraditi jedan trening kako bi se igrači navikli na teren. S druge strane, moji igrači su navikli da igraju svaka tri do četri dana.”

“Poštujem Grčku, jer oni su jedna veoma jaka ekipa. Igrali smo u Zagrebu, ali ovdje će biti nova Grčka. Promjenit će svoj stil. Dat će 100% od sebe kako bi nas pobijedili.”

“Neću puno promjeniti svoju ekipu, jer mi se ne branimo, ne igramo takav nogomet. Nemam takve igrače u ekipi koji će se braniti. Moji momci su borbeni, te ćemo zbog toga igrati igru na koju smo navikli. U Grčku smo došli kako bi pobijedili.”

“Moji momci imaju kvalitetu, to je bitno, ja sam to samo malo složio. Na sastanku sam im rekao da je ovo njihova zasluga, a ne moja.”

Novinari su upitali Dalića jesu li uzvratili sa finim riječima, a on im je odgovorio da će mu vratiti sutra, te se nasmijao.

“Mandžukić? Vjerovatno da će igrati, jer volim kada je igrač sigurno spreman,” rekao je za kraj selektor Hrvatske Dalić.

Hrvatska danas igra protiv Grčke u 20:45h.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!