NaslovnicaVijestiFascinantne brojke: Otkriveno koliku otpremninu će dobiti Pochettino zbog otkaza u Tottenhamu!

Fascinantne brojke: Otkriveno koliku otpremninu će dobiti Pochettino zbog otkaza u Tottenhamu!

Stručni štab londonskog Tottenhama u utorak navečer dobio je “nogu”, ali zbog stanja bankovnog računa “razvod” će vjerojatno vrlo brzo preboljeti.

POCHETTINO DOVEO POJAČANJE

U utorak navečer, Tottenham je objavio da se rastaje s menadžerom Mauricijem Pochettinom i cijelim njegovim stručnim štabom. U međuvremenu, Spursi su već otkrili ime novog stratega a to je Jose Mourinho a također su govorili i o svoti koju će Pochettino i njegove kolege dobiti pri odlasku iz kluba.

Transfer glasine: Mourinho se vratio u Englesku, Bayern želi igrače Uniteda i Tottenhama, Javi Martinez pred povratkom u Španiju

Tottenham će Argentincu i njegovom stručnom osoblju platiti otprilike 20 milijuna eura otpremnine, prenosi Mirror. To je svota slična koju je Mourinho dobio prošle godine prilikom odlaska iz Manchester Uniteda.

Pochettino i suradnici potpisali su novi ugovor s klubom u svibnju 2018. godine, a mediji su objavili kako se ne žele povući iz kluba bez otpremnine, što je naravno normalan slijed događaja, nakon što su u londonskom klubu proveli više od pet godina i ovaj klub napravili jednim od najjačih u Engleskoj.

Argentinac neće imati problema oko izbora novog kluba, budući da se za njegove usluge zanimaju Bayern i Manchester United.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!