NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho se vratio u Englesku, Bayern želi igrače Uniteda i...

Transfer glasine: Mourinho se vratio u Englesku, Bayern želi igrače Uniteda i Tottenhama, Javi Martinez pred povratkom u Španiju

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

MOURINHO PREUZIMA

17-godišnji napadač Tottenhama Troy Parrott našao se na listi želja Bayerna, uz golmana Manchester Uniteda Deana Hendersona, piše Daily Mail. Ovaj tinejdžer je već debitovao za seniore Tottenhama i reprezentacije Irske, te je tako skrenuo pažnju na sebe. Budući da Parrottov ugovor ističe 2021. godine, Bayern razmišlja o besplatnom transferua, a 22-godišnjeg vratara Hendersona, koji je na posudbi u Sheffield Unitedu, vide kao potencijalnu zamjenu za Manuela Neuera.

YAYA TOURE OTKRIO: Reprezentativac Srbije najteži protivnik protiv kojeg je igrao u karijeri!

Athletic Bilbao je u pregovorima je da potpiše Javija Martineza iz Bayerna iz Münchena, javljaju mediji u Španjolskoj. Veznjak je napustio Baskiju i pridružio se Bayernu 2012. godine, a ugovor mu traje do 2021. No, ekipa iz La Lige se nada da će ga vratiti u skoroj budućnosti i spremni su platiti 10 milijuna eura kako bi ga doveli sa dvogodišnjim ugovorm.

Tottenham Hotspur brzo je zamijenio Mauricio Pochettino, a Jose Mourinho je potvrđen kao novi menadžer kluba. Bivši menadžer Chelseaja i Manchester Uniteda potpisao je ugovor do 2023. godine nakon što je Pochettino sinoć otpušten. Mourinho će već danas odraditi prvi trenig sa momčadi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!