NaslovnicaVijestiFC Barcelona na 'šampionskoj majici' nije navela čak tri igrača!?

FC Barcelona na ‘šampionskoj majici’ nije navela čak tri igrača!?

FC Barcelona sinoć je i matematički osigurala naslov za kojeg se od Božića zna da je njihov. Tijekom proslave titule igrači su nosili majice na kojima je popis igrača koji su sudjelovali u uspjehu, ali čak trojica nisu navedena, a jedan od njih zbog tog se požalio i na twitteru.

FC Barcelona sinoć je proslavila svoju sedmu titulu LaLige u zadnjih deset godina. Nevjerojatna dominacija kluba iz Katalonije. Ostale tri otišle su u Madrid, jedna u Atletico Madrid, a dvije u Real Madrid, no jedno je jasno – Lionel Messi i njegovo društvo apsolutni su vladari LaLige.

[su_live_koeficijenti]

Momčad iz Barcelone povodom osvajanja prvenstva igračima je dala majicu sa imenima na kojima je izostavila čak tri igrača. Na popisu nema Deulofeua, Arde Turana i Mascherana koji su klub napustili na zimu baš kao i Rafinha koji se ipak našao na popisu.

Na popisu je i Yerri Mina koji je u klub došao ovu zimu, a igrao je znatno manje od nekih koji se nisu našli na popisu. Ovim potezom FC Barcelone posebno je povrijeđen Gerard Deulofeu koji je na twitteru komentirao: “Bio sam i ja, zar ne?”

[su_champions_league]

No, na stranu taj mali propust kluba zbog majice, riječ je o nevjerojatnoj sezoni FC Barcelona koja bi mogla završiti bez ijednog poraza. Takav uspjeh mogao bi ostati upamćen kao Wengerovi ‘nepobjedivi’ iz 2004. godine. Riječ je o uspjehu koji će ostati vječno upamćen. Upravo iz tog razloga FC Barcelona imat će poseban motiv protiv Real Madrida na Camp Noua, ali i sigurno da će i Ronaldo i društvo potruditi da unište snove društvu iz Katalonije.

Real Madrid sada lovi jedini naslov koji im je trenutno dostižan, a to je titula Lige prvaka, a Barcelona je kup osvojila, ligu osvojila i sada se jedino bore za to da prvenstvo završe bez poraza i da ispišu povijest, a onda lagano svi na kratki odmor pred Svjetsko prvenstvo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!