NaslovnicaVijestiFederico Valverde i njegova partnerica opljačkani na Ibizi: Tvrde da su bili...

Federico Valverde i njegova partnerica opljačkani na Ibizi: Tvrde da su bili drogirani

Urugvajski veznjak Federico Valverde i njegova partnerica Mina Bonino opljačkani su tijekom odmora na Ibizi.

Mina je na društvenoj mreži Instagram objavila što im se dogodilo i izrazila sumnju da je to učinio kuhar vile koju su unajmili.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Kuhar je već bio tu kad smo došli do kuće. Rekao nam je da trenutno ima samo jedan ključ od kuće i da će ga zadržati kako bi ujutro mogao ući u kuću i napraviti nam doručak a da nas ne uznemirava. Sljedećeg jutra nisam mogla ustati iz kreveta. Vrtjelo mi se u glavi i povraćala sam. Sat vremena kasnije jedva sam ustala i sišla u prizemlje gdje sam vidjela da su nam preturali po koferima. Nekako sam pronašla novčanik, ali bio je prazan. Iz njega nam je ukradeno 10 tisuća eura. Onda se pojavio kuhar i rekao da je sve tako bilo kad je došao u kuću i da on ništa nije dirao”, napisala je Bonino i dodao da kuhara od tada nisu više vidjeli.

Valverdeova partnerica istaknula je kako su ona i Realov nogometaš otišli u bolnicu na testiranje na opijate jer su sumnjali da im je kuhar tijekom večere stavio drogu u hranu kako bi ih omamio i opljačkao. No testovi na kokain, marihuanu, ecstasy, amfetamine i antidepresive bili su negativni.

“Najgore mi je što mi je neko dirao privatne stvari i vidio me polugolu dok sam u bunilu spavala”, dodala je Mina.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!