NaslovnicaVijestiFEKIR NAKON JUČERAŠNJE POBJEDE OTKRIO: Evo glavnog razloga zbog kojeg nije otišao...

FEKIR NAKON JUČERAŠNJE POBJEDE OTKRIO: Evo glavnog razloga zbog kojeg nije otišao u Liverpool!

Fekir nakon jučerašnje pobjede otkrio. Evo glavnog razloga zbog kojeg nije otišao u Liverpool! Nakon što su ovog ljeta potpisali Alissona, Naby Keitu, Fabinha i Xherdan Shaqirija, ne biste mislili da će Liverpool žaliti zbog jednog transfera.

Fekir nakon

Ali onda je tu Nabil Fekir.

Fekir je bio na rubu potpisivanja za Liverpool, pa čak je vodio i službeni intervju sa klubom koji nikada nije bio pušten.

No, u posljednjem trenutku dogovor je prekinut.

Izvještaji su ukazali na to da je to zbog problema sa koljenom kojeg je Liverpool otkrio na ljekarskim pregledima, no to tek treba da se potvrdi.

Nakon što je Lyon pobijedio 2-0 protiv Strasbourga, Fekira su pitali zašto se njegov transfer u Liverpool srušio pred Svjetsko prvenstvo.

Njegov odogovr je bio:

“Da, propušteni transfer je gotova stvar, to se događa, tako je kako je. Moramo napredovati, to je drevna povijest”, rekao je Fekir.

“Čuo sam nekoliko stvari o tome zašto preseljenje u Liverpool nije uspjelo. Pravi razlog je što samo Liverpool to zna.”

Kako tajanstveno.

Dok Fekir tvrdi da je to drevna prošlost, menadžer Lyona Bruno Genesio priznao je da se njegov igrač još oporavlja od čitavog iskušenja.

“Nikada nije lako prihvatiti takvu situaciju, kada ste vrlo blizu potpisivanja za klub u koji želite otići”, rekao je menadžer Lyona.

“Gdje želite postići drugu razinu i dati poticaj svojoj karijeri. Ali, kao što sam rekao, moglo je to biti i gore za njeg. On je u Lyonu, u jakom klubu, on je kapetan tima koji igra u Ligi prvaka.”

“Ovo bi mogla biti vrlo važna sezona za Nabil Fekira. Nisam vidio nikakve stavove ili znakove zbog kojih bi mislio da neće uraditi ono što je uradio i prošle sezone.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!