NaslovnicaVijestiFellaini: "Ne, stvarno nisam došao u Kinu zbog novca, nego..."

Fellaini: “Ne, stvarno nisam došao u Kinu zbog novca, nego…”

Marouane Fellaini je navodno vrlo ozbiljno, pristupio ka novom i pomalo neobičnom izazovu u njegovoj karijeri. On tvrdi da je odišao u Kinu zbog izazova a ne zbog novca kao mnogi drugi.

Marouane Fellaini mnog je iznenadio svojom odlukom da napusti redove Manchester Uniteda te se preseli u Kinu, tačnije u klub Shandong Lunengu. Belgijanac, koji će uskoro napuniti 31. godinu bez problema bi pronašao klub u Evropi što je sam i priznao kada je objašnjavao svoju odluku da ode na daleki Istok. Naravno, sasvim je jasno da je Fellaini otišao u Kinu zbog novca ( zarađivat će 365.000 funti tjedno), ali tvrdi da je u svemu vidio veliki izazov.

ZVIJEZDA OD 104 MILIJUNA FUNTI STIŽE NA OLD TRAFFORD: Igrač je već izjavio da mu je United preferirana opcija!

“Ne, nisam ovdje zbog novca, to je veliki izazov, ja sam u klubu koji ima sve što treba imati. Drago mi je da sam ovdje, dugo su bili zainteresirani za mene, a ja sam bio spreman za novi izazov, novu kulturu. Sada imam 31 godinu, potpisao ugovor na tri godine, a kad bi u Evropi napunio 34 godine vjerojatno bi bilo prekasno da se preselim u Kinu. Mogao bih također otići i u neki jači europski klub i biti važan igrač, mogao bih igrati još dvije godine, to nije problem. Svake godine sam želio novi izazov u Engleskoj a sada sam ga pronašao u Kini. Zadovoljan sam izborom.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!