NaslovnicaVijestiFenerbahce tužio web stranicu Transfermarkt!

Fenerbahce tužio web stranicu Transfermarkt!

Turski Fenerbahče podnio je tužbu protiv nogometne web stranice Transfermarkt. Web stranica sa sjedištem u Njemačkoj jedna je od najpopularnijih u svom području i pruža opsežne informacije o klubovima i igračima diljem svijeta.

Fenerbahce tužio

Jedna od njegovih najvećih značajki je sustav tržišne vrijednosti u kojem se vrijednost igrača povećava i smanjuje na temelju izvedbe na terenu, dobi i drugih čimbenika.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema izvješćima, Fenerbahče smatra da je Transfermarkt “negativno manipulirao” vrijednostima njihovih igrača i sada traži akciju.

Trenutno je najskuplji igrač Fenerbahčea, što se tiče stranice, krilo Diogo Rossi, na posudbi iz Los Angelesa FC.

Procijenjen je na 18 milijuna eura, samo ispred vratara Altaya Bayindira – koji je procijenjen na 14 milijuna eura.

Vrijednost bivše zvijezde Arsenala Mesuta Ozila sada je pala na 4 milijuna eura, što bi moglo objasniti bijes Fenerbahcea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!