NaslovnicaVijestiFenerbahce žestoko kažnjen od strane UEFA-e nakon što su navijači skandirali Putinu

Fenerbahce žestoko kažnjen od strane UEFA-e nakon što su navijači skandirali Putinu

UEFA je žestoko kaznila Fenerbahce nakon što su navijači turskog kluba skandirali Vladimiru Putinu tijekom utakmice Lige prvaka protiv Dinama iz Kijeva.

Fenerbahce će morati platiti kaznu od 50 tisuća eura zbog “bacanja predmeta i slanja provokativnih poruka uvredljive prirode”, a također će kapacitet stadiona u njihovoj sljedećoj europskoj utakmici biti smanjen za 5 tisuća mjesta zbog zatvaranja dijela tribine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Incident se dogodio na utakmici trećeg pretkola Lige prvaka protiv Dinama iz Kijeva kada su navijači Fenerbahcea skandirali ime Vladimira Putina nakon primljenog gola.

Razlog tome je gestikulacija Vitalija Bujalskog koji je pogodak za vodstvo od 1:0 proslavio oponašajući rukama orla koji je simbol Fenerovog rivala Bešiktaša.

Kontroverzni predsjednik Fenerbahçea, Ali Koc nije se želio ispričati za ponašanje navijača, a istaknuo je kako ga “vrijeđa činjenica da Ukrajinci očekuju izvinjenje”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!