NaslovnicaVijestiFENOMEN! U zadnje tri godine nije odigrao ni jedan susret a zaradio...

FENOMEN! U zadnje tri godine nije odigrao ni jedan susret a zaradio 5 miliona eura!

Dana 30. lipnja konačno se završava neobična epizoda bivšeg reprezentativca Engleske koji nije igrao gotovo tri godine, ali još uvijek prima veliku plaću te je u velikoj mjeri oštetio klupski proračun.

Od kada je Aston Villa 2016. godine ispala iz Premier lige, Micah Richards je u ovom klubu dožio i još uvijek doživljava pravu katastrofu, barem što se igara tiče. Bivši reprezentativac Englesko od tada nije igrao – nikako! Tridesetogodišnjak koji je prethodno igrao cijelu karijeru u Manchester Cityju imao je ogromne probleme.

ŽELI OTIĆI ŠTO PRIJE: Zvijezda Barcelone podnijela transfer zahtjev!

Već više od dvije i pol godine Richards je samo trenirao, ali nije igrao. Nije odigrao niti nijednu utakmicu!

Unatoč tome, traansfer nije želio tražiti a u klubu ga se nikako nisu mogli riješiti zato što je imao validan ugovor.Upravo zbog unosnog ugovora koji je donosio 35.000 funti tjedno Richards se nije ni trudio da napusti klub.

Ali čak će i ove priče koja se razvukla skoro u nedogled, doći kraj. Ugovor Richardsu nističe na kraju over sezone, tako da neće klubu Birminghama pomoći u Premier ligi a sumnjamo da bi i dobio priliku kada za tri godine nije odigrao niti jedan meč.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!