NaslovnicaVijestiFerguson se probudio iz kome, ovo su procjene stručnjaka o oporavku

Ferguson se probudio iz kome, ovo su procjene stručnjaka o oporavku

Sir Alex Ferguson se probudio iz kome nakon moždanog udara uzrokovanog izlijevom krvi u mozak, a stručnjaci su rekli šta bi moglo biti ključno za oporavak.

Rođeni pobjednik, legendarni Alex Ferguson, bije najtežu bitku u životu, a sve ukazuje da bi mogao da ju dobije, iako su sve prognoze i dalje neizvijesne i nezahvalne.

Nakon moždanog udara i operacije u subotu, slavni Škot probudio se iz kome, i može da sjedi i razgovara. Tijekom jučerašnjeg dana je komunicirao s najbližima koji su ga posjetili u Salford Royal Hospital.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izbornika Walesa Ryan Giggs, kojemu je Ferguson omogućio debi u dobi od 17 godina za Manchester, nada se da će Škot da se oporavi. “Sir Alex je nevjerojatan borac, i zato sam optimist. Znam da situacija nije jednostavna, ali molim za njegovo zdravlje i vjerujem da će sve biti u redu”, kaže Giggs.

>> Transfer glasine: SMS definitivno ide u Englesku, defanzivac Rome se seli u Real, Atletico želi dvojac Uniteda

>> James Rodriguez donio odluku gdje nastavlja karijeru

Prema procjenama stručnjaka, sljedeći dani će biti odlučujući za Fergusona, kojeg u svakom slučaju očekuje dug i težak oporavak. U ovom trenutku, nije poznato kakve bi posljedice mogao da ostavi moždani udar na 76-godišnjeg Sir Alexa.

[su_premierleague]

Inače, na jučerašnji dan prije pet godina, čuveni menadžer je najavio da će se povući iz Uniteda, na kraju sezone 2012/13. Tijekom 26 godina na klupi najtrofejnijeg kluba Engleske osvojio je 38 pehara, maltene sve koje je mogao, između ostalog i dva puta Ligu prvaka.

Otkako se proširila vijest o zdravstvenim problemima, Fergusonu su stizale poruke podrške sa svih strana, od bivših njegovih nogometaša, poput Cristiana Ronalda i Davida Beckhama, pa do ljutih rivala poput Arsenea Wenger, Yaya Tourea…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!