NaslovnicaVijestiFernandinho ima novi klub, napustio Europu

Fernandinho ima novi klub, napustio Europu

Bivši igrač Manchester Cityja Fernandinho postat će novi nogometaš brazilskog Athletico Paranaensea, a s njima će potpisati dvogodišnji ugovor.

Brazilac je proteklih devet godina nosio dres Manchester Cityja i bio je jedan od glavnih igrača u klupskom projektu, a u Englesku je došao iz Šahtara iz Donjecka, za koji je igrao od 2005. do 2013. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U dresu dva kluba osvojio je ukupno 26 trofeja, a navodi se da će Athletico Paranaense biti posljednji klub u njegovoj karijeri te da će 2024. godine kopačke objesiti o klin.

Atlético Paranaense je bio prvi klub za koji je Fernandinho igrao u karijeri, a za ovu momčad je igrao od 2002. do 2005. godine.

Fernandinho je kao 20-godišnjak iz Atlético Paranaensea prešao u Šahtar Donjeck, a prvih mjeseci živio je u hotelu koji je plaćao klub. Ranije u svojoj karijeri prisjetio se svog odlaska iz Brazila i života u novoj sredini.

“Na kraju mog prvog mjeseca u Ukrajini, još uvijek nisam imao ni bankovni račun, a klub mi je isplaćivao bonuse u gotovini. A to su bile ogromne hrpe novca, za klinca koji je mislio da je 30 dolara puno . U to vrijeme još sam uvijek živio u hotelu i apsolutno nisam znao što ću sa svim tim novcem. Nisam znao gdje da ga stavim”, rekao je Fernandinho.

“Pokazao sam svojoj supruzi hrpu novca, a ona ga je zamotala u ručnik i sakrila u lonac za kuhanje. Rekla mi je da ga tamo nitko neće pronaći. Za prvu plaću i bonus uspio sam kupiti čak i stan za moju majku. U usporedbi s onim što su potrošili moji stariji suigrači, mogli bismo reći i da sam štedljiv.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!