NaslovnicaVijestiFernandinho otkrio kako je nagovorio Gabriela Jesusa da izabere City ispred Barcelone

Fernandinho otkrio kako je nagovorio Gabriela Jesusa da izabere City ispred Barcelone

Vezni igrač Manchester Cityja i brazilski reprezentativac Fernandinho izjavio je da je novi napadač ‘Građana’ Gabriel Jesus bio na korak od prelaska u Barcelonu ili Real Madrid.

Fernandinho nagovorio Gabriela Jesusa da dođe u Manchester City

Transfer 19-godišnjaka na Etihad stadion bio je dogovoren prošlog ljeta, ali je igrač stigao u klub tek ove zime, nakon što je završila sezona u brazilskoj Seriji A.

Jesus je potpisao ugovor na četiri i pol godine, a to se nikad ne bi desilo da njegov sunarodnjak Fernandinho nije popričao s njim, te mu objasnio zašto treba izabrati City ispred španjolskih velikana.

Fernandinho mu je rekao da bi u Španjolskoj dobijao malo prilika za igru, u odnosu na City, jer Guardiola daje puno prilika mladim igračima.

Kladjenje forum

“Predložio sam mu da dođe u City. Pričao sam iskreno sa njim”, rekao je Fernandinho, te nastavio: “Puno velikih klubova ga je htjelo dovesti, posebno Barcelona i Real Madrid. Rekao sam mu da pogleda timove oba kluba, te da vidi koji igrač ispod 19 godina igra u prvih jedanaest.”

“Međutim, u Cityju imamo Pepa Guardiolu, koji voli mlade igrače i daje im dosta prilika. Možda neće biti svaki put u prvih jedanaest, ali će igrati redovno. Izabrao je pravu stvar.”

Gabriel Jesus je već postao miljenik navijača, izbacivši Aguera iz prve postave sjajnim nastupima. U tri odigrane utakmice postigao je tri gola, te dvije asistencije.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!