NaslovnicaVijestiFernando Torres dobio ponudu kluba koji je po njemu imenovao svoj stadion

Fernando Torres dobio ponudu kluba koji je po njemu imenovao svoj stadion

Možete li zamisliti da već sljedeće sezone Fernando Torres debituje na stadionu Fernando Torres? Upravo o tome razmišljaju u jednom španjolskom klubu.

Fuenlabrada želi Torresa

Naime, španjolski trećeligaš Fuenlabrada, čiji stadion kapaciteta 5000 mjesta nosi ime po poznatom španjolskom napadaču, poslao mu je zanimljivu ponudu.

Trener Atletico Madrida Diego Simeone ranije ovog tjedna je odgovorio sa ‘ne’ na pitanje da li je spreman izboriti se za Torresov ostanak u španjolskoj prijestolnici još jednu sezonu. Iz Fuenlabrade su ubrzo odgovorili na ovu izjavu objavom na službenom klupskom twitter profilu, gdje su napisali: “Nakon što smo vidjeli ovu izjavu, imamo nešto za reći: Fernando Torres volimo te”, uz hashtag ‘Torres dođi na Torres’ (stadion), te ‘ponos Fuenle’

U zimskom prelaznom roku španjolski radio Cadena SER je objavio kako je 33-godišnjak odlučio napustiti Wanda Metropolitano stadion, te da bi mogao otići u Kinu ili MLS, ali to se nije dogodilo. Međutim, po svemu sudeći, dogodit će se sljedećeg ljeta.

Fernando Torres je karijeru započeo upravo u Atletico Madridu, a za prvi tim je debitovao 2001. godiine protiv Leganesa. U klubu se zadržao do 2007. godine, te je u tom periodu postigao 91 gol u 244 nastupa u svim takmičenjima, nakon čega ga je doveo Liverpool za 38 miliona eura.

[su_no1forfootball]

U četiri sezone provedene na Anfieldu, postigao je 81 gol i podijelio 20 asistencija u ukupno 142 nastupa, te je u zimskom prelaznom roku 2011. godine prešao u Chelsea u transferu vrijednom čak 59 miliona eura, nakon čega je uslijedio njegov pad u karijeri. Nakon tog transfera više nikad nije bio isti, niti je uspio vratiti se u pravu formu, ali je ipak postigao nekoliko bitnih golova za ‘Plavce’. Nakon dvije posudbe, prvo u AC Milanu, a zatim i u Atletico Madridu, ‘Jorgandžije’ su odlučile vratiti ga u klub, za koji je od povratka postigao 15 golova u ukupno 72 nastupa u svim takmičenjima.

Španjolski reprezentativac je ove sezone odigrao tek osam utakmica od prve minute, odnosno ukupno 26 utakmica u svim takmičenjima, te je postigao razočaravajućih pet golova i podijelio tek jednu asistenciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!