NaslovnicaVijestiPosao će uskoro biti gotov - Fernando Torres ima novi klub!

Posao će uskoro biti gotov – Fernando Torres ima novi klub!

Fernando Torres, jedan od najboljih napadača u povijesti Atletico Madrida i treći igrač svijeta 2008. godine na kraju ove sezone napušta svoj voljeni Atletico i ide put Sjedinjenih Američkih Država. Kako piše španjolski sportski list AS, Fernando Torres uskoro će potpisati za Chicago Fire!

I dok nam je svima poznato kako će jedna španjolska legenda u Kinu, Andres Iniesta, za drugu je donedavno bio misterij. Za Torresa se također pričalo kako bi mogao u Kinu, ali El Nino bi mogao put SAD-a. Naime, Torres je vrlo blizu potpisa za klub iz MLS-a, odnosno za Chicago Fire.

[su_bet365_app]

Trener momčadi iz Chicaga je Torresov bivši suigrač Veljko Paunović, dijete Partizana koji je je veći dio karijere proveo u Španjolskoj, između ostalog i u Atletico Madridu, a koji je karijeru završio u Americi. Torres neće biti jedina zvijezda europskog nogometa u Chicagu jer tamo ga već čeka Bastian Schweinsteiger.

Fernando Torres tako će se pridružiti vrlo uglednom društvu nogometaša koji svoje zadnje godine atkivne karijere igraju u SAD-u. Može se reći kako je taj trend pokrenuo David Bekcham, ali i zadnjih godina su tamo odlazili igrači poput Schweinsteigera, Pirla, Ville, Tima Howarda, Zlatana Ibrahimovića, Ashley Colea i Franka Lamparda…

[su_live_koeficijenti]

Torres će svoju zaista bogatu igračku karijeru također završiti tamo tvrde mediji iz Madrida. U Atletico Madridu postao je pravi ‘killer’, bio je to mladi napadač koji je bez većih problema rušio Reala i Barcu, a nakon toga je otišao u Premier ligu gdje je bio za vrijeme igranja u Liverpoolu bio velika zvijezda, rame uz rame Cristianu Ronaldu.

Na kraju je još nosio dres Chelseaja, bila je to nešto ‘crnija’ faza njegove karijere kao i ona kada je branio boje AC Milana pa se ponovno vratio u Atletico gdje je ponovno proigrao. Rekao je kako je htio završiti karijeru u Madridu, ali stvari nekad ne idu onako kako su planirane tako da će svoju sreću El Nino morati naći u dalekom Chicagu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!