NaslovnicaVijestiFernando Torres pred povratkom u Premier ligu: Saznajte koji klubovi su pokazali...

Fernando Torres pred povratkom u Premier ligu: Saznajte koji klubovi su pokazali interes za “El Nina”

Bez obzira na to što skoro 8 godina nije u formi u kakvoj je tada bio, Fernando Torres mogao bi se vratiti u Premier ligu u januarskom transfer roku. Za njega više nema mjesta u Atleticu, u klubu u kojem je i ponikao a on još uvijek ne razmišlja o mirovini s obzirom da ima tek 33 godine te da je pred njim još nekoliko godina profesionalnog nogometa.

Fernando Torres pred povratkom

Bivši napadač Liverpoola i Chelseaja, koji je nekada važio za najubitačnijeg napadača u svjetskom nogometu, doživio je šok u karijeri kada je u transferu vrijednom 50 miliona finti Anfield zamijenio Stamford Bridgeom, te nakon toga nikada više nije zaigrao na starom nivou.

[su_bonus]

Činjenica da je njegova forma u naglom padu, izašla je na vidjelo nakon tri godine u Chelseaju gdje je u tri sezone postigao ukupno 20 golova što je za pojačanje od 50 miliona funti i za reputaciju koju je tada imao, premalo. Usporedbe radi, u Liverpoolu je za tri sezone prije nego što se preselio u London postigao fenomenalnih 87 pogodaka.

>> Lallana otkrio šta je Klopp rekao nakon poraza protiv Bournemoutha

Nakon Chelseaja njegova destinacija je bila Milan gdje je igrao kao posuđen igrač, te gdje se također nije nametnuo da bi se na kraju vratio u klub gdje je i počela njegova avantura, Ateltico Madrid. Bez obzira što nije ni u Atleticu uspjeo vratiti formu iz njegovih najboljih dana, igrao je poprilično zapaženu rolu u koncepciji Simeonea te je postigao 22 pogodka u 87 nastupa.

Međutim kako stvari stoje, Torres će napustiti prijestonicu Španije s obzirom na to da je ove godine u La ligi započeo samo jedan susret u prvih jedanaest, te je navodno već kontaktirao svog agenta da započne sa potražnjom novog kluba.

Mirror javlja da su Newcastle United i Southampton pokazali interes za Torresa, te da su njihovi treneri već kontaktirani i svjesni su dostupnosti Torresa u januaru. Da li će doći do transfera, ostaje nam da vidimo!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!