NaslovnicaVijestiFIFA 19 POSTALA BIZARNA: Evo što se dogodi kada pokušate potpisati Lionel...

FIFA 19 POSTALA BIZARNA: Evo što se dogodi kada pokušate potpisati Lionel Messija u Real Madrid!

Fifa 19 postala bizarna. Evo što se dogodi kada pokušate potpisati Lionel Messija u Real Madrid! Mnogi nogometni navijači prebrojavaju dane kada će FIFA 19 izaći u javnost. Najnovije izdanje EA Sportsa postavljeno je da se učitava sa novim značajkama i prilikom za igrače da imaju novi početak na Ultimate Teamu.

Fifa 19 postala

I po prvi put u povijesti igre, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo imaju identične ocjene.

Messijeva ocjena je povećana sa 93 na 94. Čini se da je pošteno s obzirom na izvanrednu sezonu Argentinca sa Barcelonom 2017/18, gdje ih je doveo do dvostruke krune i osvojio Zlatnu kopačku.

To je bila posljednja sezona u izravnoj konkurenciji sa Ronaldom dok je Portugalac napustio Real Madrid zbog Juventusa za 100 milijuna eura.

Los Blancosima nedostaje njihova najveća zvijezda, pa što će se dogoditi ako fanovi FIFA-e pokušaju popuniti prazninu koju je Ronaldo ostavio sa Lionel Messijem u ‘Career mode’?

Pa, Youtuber Rich Leigh je već otkrio što se događa kada pokušate dovesti Argentinca u najvećeg rivala.

Prati li on stope Luis Figa? Da, on to uradi. U nastavku možete pogledati cijeli video.

U početku, Barcelona želi cijenu od 180 milijuna funti za 31-godišnju zvijezdu, ali Leigh ih nagovorio na 158 milijuna funti.

Ako bi to bio pravi život, Messi bi bio treći najskuplji igrač svih vremena, iza Neymara i Kylian Mbappea.

Messi i njegov agent se potom slažu sa trogodišnjim ugovorom u Real Madridu, prije nego što zatraže klauzulu od 274 milijuna funti.

Ali ovdje dolazi bizarna stvar.

Sve što je Leigh uradio je ponudio platu od 500.000 funti tjedno, kao što ima i u Barceloni u ovom trenutku, dok ne dodaje bonus za potpisivanje.

Nevjerojatno je to da Messi prihvata tu ponudu. Dakle, tu imate klubska suparništva koja znače vrlo malo u online svijetu FIFA-e 19.

Ako imate 158 milijuna funti i 500.000 eura tjedne rezervne zarade, možete potpisati najboljeg igrača na planeti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!