NaslovnicaVijestiFIFA ima dokaze, službeno se zna tko je zaslužan za prvi pogodak...

FIFA ima dokaze, službeno se zna tko je zaslužan za prvi pogodak Portugala

FIFA sa stopostotnom sigurnošću tvrdi da je prvi gol Portugala protiv Urugvaja zabio Bruno Fernandes, a ne Cristiano Ronaldo, zahvaljujući novoj tehnologiji korištenoj na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

“Zahvaljujući tehnologiji Connected Ball, možemo definitivno potvrditi da prilikom prvog pogotka portugalske reprezentacije nije bilo kontakta između lopte i glave Cristiana Ronalda. Nikakav utjecaj vanjske sile na loptu nije se mogao izmjeriti, a unutar lopte nalazi se IMU senzor, koji radi na frekvenciji od 500 herca i koji nam omogućuje da budemo izuzetno precizni u ovakvim situacijama”, objavila je FIFA.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

OtvoriLIP N[LIL^ZIL\]ILܙY]IL؜PIPL[XHIL

Pogodak je isprva pripisan Ronaldu, no kasnijim pregledom snimke pokazalo se da portugalski kapetan nije dirao loptu pa se Fernandes službeno upisao kao strijelac.

Portugal je slavio rezultatom 2:0, a drugi pogodak postigao je Bruno Fernandes iz jedanaesterca na kraju susreta.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!