NaslovnicaVijestiFIFA kaznila Hrvatsku zbog navijača koji su vrijeđali Borjana tijekom utakmice protiv...

FIFA kaznila Hrvatsku zbog navijača koji su vrijeđali Borjana tijekom utakmice protiv Kanade

Disciplinska komisija FIFA-e kaznila je Hrvatski nogometni savez s 50 tisuća švicarskih franaka zbog ponašanja jednog dijela navijača na utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Kanade.

Na toj je utakmici dio hrvatskih navijača vrijeđao kanadskog vratara Milana Borjana koji ima srpske korijene i koji je ranije davao neprimjerene izjave o Domovinskom ratu. Na tribinama je osvanuo i plakat uvredljivog sadržaja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Hrvatski nogometni savez kažnjen je novčanom kaznom od 50 tisuća švicarskih franaka zbog kršenja članka 16. Disciplinskog kodeksa FIFA-e (uporaba riječi i predmeta za prenošenje poruke koja nije primjerena sportskom događaju) u vezi s ponašanjem hrvatskih navijača tijekom utakmice protiv Kanade”, objavila je FIFA.

Srbi su kažnjeni s 20 tisuća švicarskih franaka zbog “kršenja članka 11. Disciplinskog kodeksa FIFA-e i članka 4. Pravilnika Svjetskog prvenstva u nogometu 2022. u vezi sa zastavom istaknutom u svlačionici nakon utakmice protiv Brazila”, navodi se.

Nakon utakmice protiv Brazila, u svlačionici koju je koristila reprezentacija Srbije, izvješena je zastava s mapom Kosova obojenom u boje srpske zastave, uz poruku: “Nema predaje”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!