NaslovnicaVijestiFIFA kaznila Urugvaj i suspendirala četvoricu nogometaša zbog sukoba na Svjetskom prvenstvu...

FIFA kaznila Urugvaj i suspendirala četvoricu nogometaša zbog sukoba na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Urugvajski vratar Fernando Muslera i stoper Jose Maria Gimenez suspendirani su na četiri utakmice zbog sukoba sa sucem nakon utakmice protiv Gane na Svjetskom prvenstvu u Kataru, dok su Edinson Cavani i Diego Godin suspendirani na jednu utakmicu.

Okršaj se odigrao u utakmici trećeg kola grupne faze protiv Gane, koju je Urugvaj dobio 2-0, ali je trebala pobjeda 3-0 za prolaz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U sudačkoj nadoknadi Urugvajci su protestirali zbog nedosuđenog jedanaesterca za svoju momčad, a sve se nastavilo i nakon utakmice, s obzirom da se nikako nisu mogli pomiriti s činjenicom da su ispali.

Urugvajski nogometni savez kažnjen je s 50.000 franaka, navodeći odgovornost za diskriminatorno ponašanje navijača, kao i uvredljivo ponašanje igrača i kršenje pravila fair playa kao glavni razlog.

Suspendirani nogometaši, objavila je FIFA, moraju odraditi društveno koristan rad na nogometnom projektu i platiti kaznu od 20.000 švicarskih franaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!