NaslovnicaVijestiFIFA na rubu odluke: Svjetsko prvenstvo neće početi 21. studenog?

FIFA na rubu odluke: Svjetsko prvenstvo neće početi 21. studenog?

Svjetsko prvenstvo u Kataru trebalo se održati između 21. studenog i 18. prosinca, no čini se da će se taj plan promijeniti.

Naime, FIFA je spremna odgoditi početak Svjetskog prvenstva za jedan dan kako bi prvi zaigrao domaćin Katar. Prema sadašnjem rasporedu, prvenstvo bi 21. studenog otvorili Senegal i Nizozemska u 13 sati, a kasnije tog dana u 19 sati igrali bi Katar i Ekvador.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

No, iako su u Kataru još u prosincu 2010. saznali da će biti domaćini, gotovo 12 godina kasnije sjetili su se zatražiti da kao domaćini otvore natjecanje, a čini se da će im FIFA to i omogućiti.

Izgleda da čelnici FIFA-e planiraju početak natjecanja pomjeriti za 20. studenog, kada bi u 19 sati igrali Katar i Ekvador, a dan kasnije utakmice koje su bile na rasporedu 21. studenog (Senegal – Nizozemska, Engleska – Iran i SAD – Wales).

Ova informacija naišla je na žestoko negodovanje u javnosti, a posebno se to odnosi na navijače iz dalekog Ekvadora, koji su već rezervirali letove i smještaj u Kataru, planirajući da im prvi dvoboj bude 21. studenog.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!