NaslovnicaVijestiFIFA na Svjetsko prvenstvo u Kataru uvodi novo pravilo? Utakmice bi trajale...

FIFA na Svjetsko prvenstvo u Kataru uvodi novo pravilo? Utakmice bi trajale duže

Svjetsko prvenstvo u Kataru će biti jedinstveno i posebno po mnogočemu. Kao prvo, po prvi put u povijesti će se igrati na zimu, a finale natjecanja će biti 18. prosinca, tjedan dana prije Božića.

Pored toga, U Kataru će biti uvedena nova tehnologija uz čiju pomoć bi se ofsajd detektirao mnogo brže nego što je to slučaj sa VAR-om.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Talijanski mediji prenose vijest da bi utakmice trebale trajati mnogo duže nego inače. To bi se moglo dogoditi zbog ‘mrtvog vremena’ koje se nakupi tijekom utakmice.

Istraživanja su pokazala da od 90 minuta vrijeme efektivne igre u prosjeku traje 54.61 minutu, zbog čega se i traži novo rješenje. Talijanski mediji također pišu kako FIFA namjerava promijeniti i pravilo da utakmice budu produljene najmanje 10 minuta kako bi se nadoknadilo izgubljeno vrijeme.

Jedan od razloga da utakmice budu produžene minimalno deset minuta je i taj što će momčadi imati pravo na pet izmjena.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!