NaslovnicaVijestiFIFA najavljuje pokretanje Svjetskog klupskog prvenstva 2025. godine s 32 kluba

FIFA najavljuje pokretanje Svjetskog klupskog prvenstva 2025. godine s 32 kluba

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino najavio je da će od 2025. godine u svijetu nogometa biti potpuno novo službeno natjecanje, odnosno Svjetsko klupsko prvenstvo s novim formatom.

Naime, u ovom natjecanju, u kojem su do sada sudjelovali samo prvaci kontinenata, sudjelovat će 32 kluba, a ekipe će biti raspoređene u skupine, baš kao i na Svjetskom prvenstvu za reprezentacije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, takav format dolazi uoči velike promjene po pitanju samog Svjetskog prvenstva, a podsjećamo da će od Svjetskog prvenstva 2026. godine, koje će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi, sudjelovati 48 reprezentacija.

Što se Svjetskog klupskog prvenstva tiče, dosad su na natjecanjima sudjelovali prvaci svih šest kontinenata i aktualni prvak zemlje domaćina, no zbog sponzora i TV prava ubuduće će sve biti potpuno drugačije.

Osim toga, velika promjena trebala bi biti činjenica da bi se turnir organizirao svake četiri godine, a ne svake godine kao što je to sada slučaj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!