NaslovnicaVijestiFIFA objavila ključne dokaze koji pokazuju da lopta nije prešla gol-liniju nakon...

FIFA objavila ključne dokaze koji pokazuju da lopta nije prešla gol-liniju nakon pogotka Japana protiv Španjolske

I dalje se vode polemike nakon pobjedničkog pogotka Japana protiv Španjolske, a nakon svega reagirala je i FIFA koja je objavila krucijalne dokaze da lopta nije prešla gol-liniju.

Isprva se činilo kako je lopta prešla gol-liniju u trenucima kada je Kaoru Mitoma trčao za njom i pokušavao je vratiti u peterac Španjolske. Mitoma je uputio povratni pas u peterac, a Ao Tanaka je proslijedio u mrežu za pogodak Japana i veliko slavlje protiv Španjolske koje im je donijelo prolaz dalje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Drugi pogodak Japana provjerio je VAR kako bi se odlučilo je li lopta napustila granice igrališta. VAR suci koristili su kamere na gol-liniji kako bi provjerili je li lopta djelomično na liniji ili ne”, rekla je FIFA u objašnjenju.

“Druge kamere možda nude netočne kutove, ali na temelju dostupnih dokaza, lopta nije bila izvan igre cijelim obimom”, dodala je FIFA.

Japan je senzacionalnim preokretom 2:1 svladao Španjolsku i tako preuzeo prvo mjesto u skupini. Također, ovim golom Njemačka je ispala sa Svjetskog prvenstva, iako je u posljednjem kolu savladala Kostariku rezultatom 4:2.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!