NaslovnicaVijestiFIFA objavila novu rang listu. Hrvatska sedma na svijetu

FIFA objavila novu rang listu. Hrvatska sedma na svijetu

Hrvatska reprezentacija je napradovala za pet mjesta na FIFA-inoj svjetskoj rang listi. Nakon što su osvojene brončane medalje na Svjetskom prvenstvu, momčad koju vodi Zlatko Dalić zauzela je sedmo mjesto na ljestvici najboljih reprezentacija na svijetu.

I dalje je vodeći Brazil sa 1841 bodom, iako ih je Hrvatska pobijedila u četvrtfinalu ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na drugoj poziciji se sada nalazi svjetski prvak Argentina sa tri boda manje od vodećeg Brazila, dok je treća Francuska sa 1823 boda.

Hrvatska bi uskoro mogla biti u top pet najboljih reprezentacija svijeta. Ako uspiju ostvariti dobre rezultate u Ligi nacija koja slijedi, mogući je skok među pet najboljih.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!