NaslovnicaVijestiFIFA otvorila poseban prijelazni rok za strane igrače i trenere u Rusiji...

FIFA otvorila poseban prijelazni rok za strane igrače i trenere u Rusiji i Ukrajini!

FIFA je otvorila poseban prijelazni rok kako bi stranim igračima i trenerima omogućila da privremeno napuste ukrajinske i ruske klubove i potpišu za nove momčadi.

Svjetsko upravno tijelo bilo je pod pritiskom da donese mjere za pomoć stranim igračima i trenerima koji su zaglavljeni u ove dvije zemlje, nakon ruske invazije na Ukrajinu.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

FIFA je u ponedjeljak objavila odluku da privremeno suspendira ugovore stranih igrača i trenera u ukrajinskim klubovima do kraja lipnja.

U međuvremenu, strani igrači i treneri u ruskim momčadima imat će pravo prekinuti ugovor do kraja lipnja ako se ne dogovore sa svojim klubovima.

“Supenzija ugovora u skladu s gornjim stavkama značit će da će se igrači i treneri smatrati ‘izvan ugovora’ do 30. lipnja 2022. i stoga će imati slobodu potpisati ugovor s drugim klubom bez suočavanja s posljedicama bilo koje vrste”, izjavila je FIFA.

Igrači i treneri moraju se prijaviti u svoje nove klubove prije 7. travnja, a učlanjenje će im biti dopušteno “čak i ako je rok registracije zatvoren u savezu kluba s kojim sklope novi ugovor”.

FIFA je navela da klubovi mogu registrirati najviše dva igrača koji su imali koristi od iznimke, “kako bi dodatno zaštitili integritet natjecanja”.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!

1.000KN BONUS
NIŠTA
25€ BONUS
NIŠTA
EKSKLUZIVNI KOEFICIJENTI
NIŠTA
BONUS KREDITI
NIŠTA
Možda je baš danas tvoj sretan dan!
Zaigraj i osvoji bonus dobrodošlice!

Pravila igre:

  • Jedna igra po osobi dnevno
  • Varalice će biti diskvalificirani
  • Gamble responsibly, T&C Apply, 18+