NaslovnicaVijestiFIFA otvorila poseban prijelazni rok za strane igrače i trenere u Rusiji...

FIFA otvorila poseban prijelazni rok za strane igrače i trenere u Rusiji i Ukrajini!

FIFA je otvorila poseban prijelazni rok kako bi stranim igračima i trenerima omogućila da privremeno napuste ukrajinske i ruske klubove i potpišu za nove momčadi.

Svjetsko upravno tijelo bilo je pod pritiskom da donese mjere za pomoć stranim igračima i trenerima koji su zaglavljeni u ove dvije zemlje, nakon ruske invazije na Ukrajinu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

FIFA je u ponedjeljak objavila odluku da privremeno suspendira ugovore stranih igrača i trenera u ukrajinskim klubovima do kraja lipnja.

U međuvremenu, strani igrači i treneri u ruskim momčadima imat će pravo prekinuti ugovor do kraja lipnja ako se ne dogovore sa svojim klubovima.

“Supenzija ugovora u skladu s gornjim stavkama značit će da će se igrači i treneri smatrati ‘izvan ugovora’ do 30. lipnja 2022. i stoga će imati slobodu potpisati ugovor s drugim klubom bez suočavanja s posljedicama bilo koje vrste”, izjavila je FIFA.

Igrači i treneri moraju se prijaviti u svoje nove klubove prije 7. travnja, a učlanjenje će im biti dopušteno “čak i ako je rok registracije zatvoren u savezu kluba s kojim sklope novi ugovor”.

FIFA je navela da klubovi mogu registrirati najviše dva igrača koji su imali koristi od iznimke, “kako bi dodatno zaštitili integritet natjecanja”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!