NaslovnicaVijestiFIFA potvrdila da na Svjetskom prvenstvu u Kataru nije bilo namještenih utakmica,...

FIFA potvrdila da na Svjetskom prvenstvu u Kataru nije bilo namještenih utakmica, otkrili što su analizirali

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) objavila je kako na Svjetskom prvenstvu u Kataru nije zabilježen nijedan slučaj namještanja utakmica.

Kako stoji u priopćenju, nisu pronađene nikakve naznake “manipulacije” ili nepravilnosti na utakmicama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“FIFA-ina radna skupina za integritet pažljivo je analizirala 64 utakmice odigrane na Svjetskom prvenstvu i nije identificirala niti jedan sumnjiv slučaj”, objavili su.

Također su analizirana tržišta klađenja, napravljene su brojne istrage i pregledan je nadzor na mjestima natjecanja kako bi se spriječilo bilo kakvo namještanje.

Tijekom 29 dana odigrane su 64 utakmice na osam prekrasnih stadiona i slobodno se može reći da su Katarci položili ispit kada je u pitanju organizacija.

U epskom finalu Argentina je na penale svladala Francusku rezultatom 4:2. Prethodno je nakon 120 minuta igre bilo 3:3. U dvoboju za treće mjesto Hrvatska je pobijedila Maroko i tako osvojila svjetsku broncu.

Prema riječima predsjednika FIFA-e Giannija Infantina, Svjetsko prvenstvo u Kataru bilo je najbolje organizirano dosad, a Kanada, SAD i Meksiko 2026. godine imat će zaista težak zadatak nadmašiti ga.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!