NaslovnicaVijestiFIFA promijenila dva pravila o broju igrača za Svjetsko prvenstvo

FIFA promijenila dva pravila o broju igrača za Svjetsko prvenstvo

Svjetska nogometna federacija (FIFA) odobrila je svim reprezentacijama koje sudjeluju na Svjetskom prvenstvu u Kataru da imaju na raspolaganju najviše 26 igrača, a uz to će biti dopušteno pet izmjena u regularnih 90 minuta.

Sve reprezentacije koje se natječu na Svjetskom prvenstvu u Kataru ove će godine voditi 26 igrača, što je za tri više nego na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., što će uveliko olakšati posao mnogim selektorima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jasno je da će biti mnogo igrača koji će biti samo promatrači turnira u Kataru i koji, iako će biti s momčadi, neće imati minutažu, a FIFA je također dopustila trenerima pet promjena u redovnih 90 minuta.

Pet promjena postalo je praksa kao posljedica pandemije koronavirusa, kada su mnoge momčadi imale umorne igrače u žestokom ritmu igre, no čini se da je to bilo planirano i prije te da je FIFA taj trenutak iskoristila samo da ubrza proces izmjene pravila.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!