NaslovnicaVijestiFIFA razmatra primjenu pet novih pravila u nogometu. Navijačima se ne sviđa!

FIFA razmatra primjenu pet novih pravila u nogometu. Navijačima se ne sviđa!

FIFA razmatra uvođenje mnoštva kontraverznih promjena u trenutni nogometni sustav. Mundo Deportivo kaže da svjetska nogometna uprava traži načine za poboljšanje igre i provodi niz različitih pravila na turniru za mlade ‘Budućnost nogometnog kupa”.

Ekipe do 19 godina iz PSV-a, AZ Alkmaara, RB Leipziga i Club Bruggea sudjeluju u eksperimentu koji sadrži pet ključnih pravila.

Prvo, umjesto 90 minuta, igrat će se dva poluvremena od po 30 minuta – s idejom skraćenog meča za one koji vjeruju da je preuzeti iz košarke i futsala.

U travnju ćete se možda sjetiti da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez nagovijestio kraće utakmice u Europskoj superligi prije njenog kolapsa.

Drugo pravilo bi bilo da sudac zaustavlja vrijeme kad god lopta izađe iz igre u pokušaju suzbijanja upornog gubljenja vremena, dok bi se aut mogao izvoditi nogom, a ne rukom.

Uobičajeno je da timovi u današnje vrijeme mogu napraviti tri promjene – što je naravno povećano na pet zbog pandemije koronavirusa.

Ako se ti planovi nastave, neograničene zamjene će biti dopuštene.

A onda će napokon, žuti kartoni rezultirati izbacivanjem sa terena na samo pet minuta, onome što imamo priliku da vidimo u ragbiju.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!