NaslovnicaVijestiFIFA SIMULIRALA ŽDRIJEB ZA SP: Hrvatska u nevjerovatnoj skupini!

FIFA SIMULIRALA ŽDRIJEB ZA SP: Hrvatska u nevjerovatnoj skupini!

FIFA simulirala jučer grupe za SP, to je bio probni pokušaj, a kako su izjavili iz FIFA-e nema šanse da se ponove iste skupine.

Brazil, Hrvatska, Kostarika i Japan ovako izgleda grupa koju je izvukao kompjuter simluacije FIFA-e.

U petak od 16:00h saznat čemo koja reprezentacija igra protiv koga i u kojim gradovima igraju. Kako bi FIFI u petak bilo lakše odlučili su napraviti ovu simluaciju kako bi upoznali zaljubljenike u nogomet sa 12 stadiona na kojim će s eigrati utakimice.

[su_live_koeficijenti]

Hrvatska reprezentacija je u drugoj jakosnoj grupi, te to znaći da ne može biti smještena u grupu sa reprezentacijama Švicarske, Kolumbije, Engleske, Meksika, Španjolske, Urugvaja i Perua.

U Fifinoj simulaciji, reprezentacija Hrvatske se našla u B grupu, zajedno sa velikim favorotim sa osvajanje Mundijala Brazilom, te pored Brazila tu je Kostarika, a iz četvrte jakosne grupe Japan.

Na Svjetskom prvnestvu Hrvatska je već dva puta igrala i sa Brazilom i sa Japanom. 1998. godine Hrvatska se našla s Japanom u grupi, kada je Šuker dao gol za pobjedu, a 2006.godine kada se odigralo bez golova.

S Brazilom Hrvatska se prvi put susrela 2006. godine, kada je jedini gol na utakmici postigao Kaka. U Brazilu 2014. godine drugi put Hrvatska igra protiv njih, Marcelo je postigao autogol, Vatreni su poveli, a onda stižu dva gola Neymara i jedan Oscara.

[su_live_koeficijenti_v2]

sedmično zaradi 20.000 eura, a on će najvjerovatnije voditi Orlove na Mundijalu.

Ovo je poredak favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva:

1. Njemačka; 2. Brazil; 3. Španija; 4. Francuska; 5. Belgija; 6. Portugal; 7. Nigerija; 8. Poljska; 9. Argentina; 10. Urugvaj; 11. Mekisko; 12. Island; 13. Hrvatska; 14. Engleska; 15. Senegal; 16. Švedska; 17. Danska; 18. Maroko; 19. Srbija; 20. Kolumbija; 21. Egipat; 22. Švicarska; 23. Peru; 24. Rusija; 25. Kostarika; 26. Iran; 27. Japan; 28. Tunis; 29. Južna Koreja; 30. Panama; 31. Saudijska Arabija; 32. Australija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!