NaslovnicaVijestiFilipe Luis objasnio kakav je Diego Costa na treningu u Atletico Madridu

Filipe Luis objasnio kakav je Diego Costa na treningu u Atletico Madridu

Filipe Luis objasnio kakav je Diego Costa na treningu u Atletico Madridu. Filipe Luis je rekao da igrači Atletico Madrida odbrojavaju dane kada će Diego Costa moći da igra za njih.

Filipe Luis objasnio

Napadač se ponovo pridružio Atletico Madridu u rujnu, ali ne može igrati za španjolsku ekipu do siječnja zbog Atleticove zabrane transfera.

Luis, koji je dijelio sličnu karijeru kao i Costa, preselio se iz Atletica u Chelsea, a zatim natrag u Atletico, izrazio je frustracije zbog toga što Diego ne može igrati.

“Frustrirajuće je vidjeti ga da igra kao životinja, ali on ne može igrati”, rekao je Luis.

[su_bet365_app]

“Ostao je još samo mjesec dana do njegovog igranja za naš klub i on će nam puno pomoći. Ne sumnjam u to.”

“On poznaje klub, zna način na koji igramo. Već se prilagodio. Znam da su to bila teška vremena za njega i za Chelsea.”

Costa je proveo tri sezone u Chelseaju, a bio je jedan od najboljih napadača u zapadnom Londonu, gdje je postigao 52 gola u 89 ligaških utakmica.

Bez obzira na to je li riječ o njegovom agresivnom ili zlonamjernom stilu nogometa, priče koje ga povezuju sa unutarnjim sukobima u klubu ili glasine koje su ga povezivale sa odlaskom, bilo je vrlo teško za njega da ne bude na naslovnicama tijekom svog boravka u Engleskoj.

[su_no1forfootball]

Nakon što je prošle sezone pomogao Chelseaju da osvoji naslov, menadžer Antonio Conte je odlučio da ga zamijeni u sljedećem prijelaznom roku.

Nakon navodne tekstualne poruke kojom je Conte obavijestio Španjolca da nije u njegovim planovima za novu sezonu, Costa je otiša u svoj rodni grad u Brazilu i odbio se vratiti u Chelsea kako bi trenirao, zahtijevajući povratak u Atletico Madrid.

Na kraju, Chelsea je ponašao zamjenu u Alvaro Morati, a Costa je dobio transfer koji je zahtijevao i Felipe Luis je to opisao kao “sada su svi sretni”.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Diego je veliki igrač za mene, jer daje mnogo važnih golova. Vratio se u Atletico zato što je tako želio.”

“Bio je sretan ovdje. Učinio je svoj posao jako dobro. Njegova najveća želja je bila da se vrati.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!