NaslovnicaVijestiFilippo Inzaghi ima novi posao

Filippo Inzaghi ima novi posao

Došlo je do značajne promjene u trenerskom timu talijanskog prvoligaša Salernitane. Portugalac Paulo Sousa je napustio svoju trenersku dužnost, a na njegovo mjesto stigao je iskusni stručnjak Filippo Inzaghi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što nije zabilježio nijednu pobjedu na početku nove sezone, legendarni bivši portugalski reprezentativac Paulo Sousa prisiljen je napustiti svoju trenersku poziciju. Klub iz Salerna odigrao je osam utakmica, ostvarivši tri remija i doživjevši pet poraza, što ih pozicionira na pretposljednjem mjestu ljestvice.

Prema izvještaju talijanske novinske agencije Ansa, klub je imenovao 50-godišnjeg Filippa Inzaghija za svoj novi trener. Inzaghi je nekadašnja istaknuta napadačka figura u Milanu, Juventus i talijanskoj reprezentaciji. Kao trener, popularno nazivan “Pippo,” imao je kratke trenerske epizode u Milanu, Veneziji, Bologni, Beneventu, Brescii i Reggini.

U talijanskoj Serie A, sada će raditi dva braća Inzaghi, pri čemu će mlađi Simone Inzaghi, koji je tri godine mlađi, i dalje voditi Inter iz Milana na izuzetno uspješan način.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!