NaslovnicaVijestiFinale Eurosonga pomaže Realu uoči revanš utakmice polufinala Lige prvaka

Finale Eurosonga pomaže Realu uoči revanš utakmice polufinala Lige prvaka

Finale Eurosonga izravno pomaže nogometašima Real Madrida uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, prenosi španjolski AS.

Kako prenosi ugledni španjolski list, natjecanje Eurosonga ide na ruku Real Madridu na taj način što je utakmica Premier lige između Evertona i Manchester Cityja pomaknuta za nedjelju, pa će Građani Pepa Guardiole imati dan manje za pripremu utakmice protiv Reala.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Madriđani su kod kuće remizirali sa Cityjem 1:1, a uzvrat na Etihadu na rasporedu je sljedeće srijede (21 sat). U međuvremenu, City ima gostovanje kod Evertona u Premier ligi, ali došlo je do neželjenog obrata, barem za sve unutar Manchester Cityja.

Budući da se Eurosong održava u Liverpoolu, gdje će Everton ugostiti Manchester City, utakmica se ne može igrati u subotu, već u nedjelju, što znači da City ima dan manje za odmor i pripremu za revanš s Realom.

Policija Merseysidea zatražila je od Premier lige da se ne održava nikakav skup u gradu Liverpoolu u subotu kako bi se izbjegle gužve na dan finala Eurosonga i zbog nedostatka policije koja bi kontrolirala oba događaja.

City tako neće moći igrati u Premier ligi do nedjelje, što znači 24 sata manje za odmor i pripreme. S druge strane, Real će imati više vremena jer u subotu igra protiv Getafea.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!