NaslovnicaVijestiFINALE KUPA KRALJA: Potvrđena momčad Barcelone protiv Valencije!

FINALE KUPA KRALJA: Potvrđena momčad Barcelone protiv Valencije!

Barcelona se u subotu navečer suočava sa Valencijom u finalu Kupa Kralja, nadajući se da će još jednom pobijediti i osvojiti još jedan trofej.

FINALE KUPA KRALJA

Ekipa Ernesta Valverdea ima šansu da osigura drugi trofej u domaćim natjecanjima ove sezone, a već su udobno zamotali i naslov La Lige.

Međutim, njihova razočaravajuća eliminacija iz Lige prvaka bit će velika crvena oznaka protiv njihove sezone, ali se nadaju da će završiti barem sa pozitivnom notom.

Kao što se vidi iz klupskog tweeta u nastavku, odabrali su što jaču momčad za susret sa Valenciom, iako se nekoliko dobrih igrača bori sa ozljedama i ostaje da se vidi hoće li se pojaviti.

NAJAVA VIKENDA: Posljednje kolo u Seriji A – velika borba za mjesta koja vode na europska natjecanja!

Philippe Coutinho, Arthur, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Rafinha, Kevin-Prince Boateng, Marc Andre ter Stegen i Nelson Semedo su putovali bez liječničkog pregleda, pa će vrijeme pokazati mogu li proći kasno testiranje.

Ipak, kao što se vidi u odgovorima na Twitteru Barcelone, mnogi navijači katalonskog kluba koristili su najavu tigra kao izgovor kako bi učinili svoje osjećaje prema Valverdeu jasnim, jer su pozivali trenera Barcelone da ode iz kluba nakon ove utakmice.

Barcelona – Valencia: Finale Kupa kralja

//twitter.com/FCBarcelona/status/1131985412719878144

Barcelona večeras igra protiv Valencije u kupu Kralja gdje su favoriti sa koeficijentom 1.61. Sa ovakvim sastavom vjerujemo da Valencija nema baš neke velike šanse, gdje im najbolja kladionica na svijetu daje koeficijent od 5.25 na njihovu pobjedu.

920133150_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.e935970bed9119a56c679523cbfc7670.png

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!