NaslovnicaVijestiFlick: PSG je sjajan, ali imam recept za njih!

Flick: PSG je sjajan, ali imam recept za njih!

Bayern je savladao Lyon (3:0) u polufinalu Lige prvaka, te zakazao okršaj sa Paris Saint-Germainom u finalu. Trener Bayerna Hansi Flick rekao je da je svjestan snage PSG-a, ali da ima rješenje i za njih.

Ipak, uprkos rezultatski ubjedljivoj pobjedi, “Lavovi” su imali ozbiljne šanse da na početku susreta stignu do vođstva, te odvedu utakmicu u drugom smjeru.

“Znali smo da će biti teško jer je Lyon imao sjajne utakmice protiv Juventusa i Manchester Cityja. Taktički su vrlo jaki i od samog početka su nam stvarali velike probleme. Shvatili smo da moramo bolje da se branimo,” rekao je Flick.

Strateg Bavaraca osvrnuo se i na nedjeljni finalni duel sa PSG-om.

“Parižani imaju sjajnu ekipu. Zasluženo su se plasirali u polufinale, a potom i u finale. Treba da analiziramo niz detalja, ali već znamo da u rosteru imaju vrlo brze igrače. Pokušaćemo što bolje da organizujemo našu obrambenu igru. A naša glavna snaga je sposobnost nametanja snažnog pritiska na protivnika,” istakao je Flick.

Finale je na programu u nedelju u 21.00h, na stadionu da Luz u Lisabonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!